Aurora Resort

Isan, Mu Si
Aurora Resort Genel
Aurora Resort Öne Çıkan Resim
Aurora Resort Dış Mekan
Aurora Resort Dış Mekan
Aurora Resort Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Aurora Resort
212 Mu 8 Tambon Mu Si Khao Yai National Park Isan, Mu Si

Pak Chong bölgesindeki Aurora Resort misafirlere dağda, Khao Yai Ulusal Parkı ve Khao Yai Sanat Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Bonanza Egzotik Hayvanat Bahçesi ile 9,6 km (6 mi) ve Bonanza Golf ve Kır Kulübü ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daisy
Daisy
Deluxe
Deluxe Ortak Ranzalı Oda
Room
Pansy
Room
Daisy
Room
Freesia
Room
Pitunia A - Deluxe 1 Bedroom
Room
Pitunia B - Deluxe Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x