Lucerne Resort Khao Yai

Isan, Mu Si
Lucerne Resort Khao Yai Öne Çıkan Resim
Lucerne Resort Khao Yai Dış Mekan
Lucerne Resort Khao Yai Dış Mekan
Lucerne Resort Khao Yai Yerinde Yemek
Lucerne Resort Khao Yai Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
Lucerne Resort Khao Yai
100 Baan Luerd Thai, Moo Sri Isan, Mu Si

Pak Chong bölgesindeki Lucerne Resort Khao Yai konaklamanızda, Khao Yai Ulusal Parkı ve Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Khao Yai Sanat Müzesi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Nam Phut Doğal Kaplıcası ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Bedroom Executive Villa
Room
Villa Double
Room
Villa Twin
Room
2 Bedroom Family Villa (Container)
Room
Villa for 4 Persons

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x