Hyde 198 Homeresort

Isan, Mu Si
Hyde 198 Homeresort Öne Çıkan Resim
Hyde 198 Homeresort Dış Mekan
Hyde 198 Homeresort Dış Mekan
Hyde 198 Homeresort Dış Mekan
Hyde 198 Homeresort Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hyde 198 Homeresort
198 Moo.18, Musi Isan, Mu Si

Pak Chong bölgesindeki Hyde 198 Homeresort konaklamanızda Khao Yai Ulusal Parkı ve Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Khao Yai Sanat Müzesi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Nam Phut Doğal Kaplıcası ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Design Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x