Boribot Pool Resort

Isan, Mu Si
Boribot Pool Resort Genel
Boribot Pool Resort Öne Çıkan Resim
Boribot Pool Resort Dış Mekan
Boribot Pool Resort Dış Mekan
Boribot Pool Resort Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Boribot Pool Resort
99/9 M8, Moosri Isan, Mu Si

Pak Chong bölgesindeki Boribot Pool Resort konaklamanızda, Khao Yai Ulusal Parkı ve Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Khao Yai Sanat Müzesi ile 5 mi (8,1 km) ve Nam Phut Doğal Kaplıcası ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Boribot
Boribot Pool Access
Boribot
Boribot Forest Pool Villa
Room
Boribot Moutain Pool Villa
Room
Boribot Panoramic Suite
Room
Boribot Signature Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x