Asinuara Hotel

West Gojam, Bahar Dar
Asinuara Hotel Genel
Asinuara Hotel Genel
Asinuara Hotel Genel
Asinuara Hotel Genel
Asinuara Hotel Genel
Image More +43 fotoğraf
Asinuara Hotel
Keble 13, near to Felege Hiwot Hospital West Gojam, Bahar Dar

Asinuara Hotel konaklamanızda Bahir Dar bölgesinde, Aya Yorgi Kilisesi ve Bahir Dar Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu kumarhane olan otel Tana Gölü ile 2,6 km (1,6 mi) ve Bahir Dar Stadı ile 3,6 km (2,3 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 48 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak sayesinde yemeklerinizi hazırlamak kolay. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur.

Misafirler için kumarhane ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x