Homland Hotel Bahirdar

West Gojam, Bahar Dar
Homland Hotel Bahirdar Genel
Homland Hotel Bahirdar Genel
Homland Hotel Bahirdar Genel
Homland Hotel Bahirdar Genel
Homland Hotel Bahirdar Genel
Image More +47 fotoğraf
Homland Hotel Bahirdar
A3 West Gojam, Bahar Dar

Bahir Dar bölgesindeki Homland Hotel Bahirdar misafirlere Fish Market ve Kebran Gabriel ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Tana Gölü ile 2,6 km (1,6 mi) ve Lake Shore ile 3,1 km (1,9 mi) mesafede.

Restoranda Homland Hotel Bahirdar misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

69 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
King Size Room
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x