Grand Resort & Spa- Bahir Dar

Bahar Dar
Grand Resort & Spa- Bahir Dar Genel
Grand Resort & Spa- Bahir Dar Genel
Grand Resort & Spa- Bahir Dar Öne Çıkan Resim
Grand Resort & Spa- Bahir Dar İç Mekan
Grand Resort & Spa- Bahir Dar Kahvaltı
Image More +17 fotoğraf
Grand Resort & Spa- Bahir Dar
Kebel 03, Fasilo Subcity , Bahar Dar

Bahir Dar bölgesindeki Grand Resort & Spa- Bahir Dar konaklamanızda, Tana Gölü ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Aya Yorgi Kilisesi ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Blue Nile Bridge ile 0,8 mi (1,3 km) ve Lake Shore ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 125 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x