Jacaranda Hotel

Bahar Dar
Jacaranda Hotel Genel
Jacaranda Hotel Genel
Jacaranda Hotel Genel
Jacaranda Hotel Öne Çıkan Resim
Jacaranda Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Jacaranda Hotel
Opposite Bahir Dar Old Stadium , Bahar Dar

Bahir Dar bölgesindeki Jacaranda Hotel misafirlere Tana Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Aya Yorgi Kilisesi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Blue Nile Bridge ile 1,1 km (0,7 mi) ve Lake Shore ile 1,1 km (0,7 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 47 klimalı odada şömine ve Akıllı televizyonlar vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz gece kulübü, 24 saat açık sağlık kulübü ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x