Arraial Praia Hotel Pousada

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Arraial Praia Hotel Pousada Genel
Arraial Praia Hotel Pousada Genel
Arraial Praia Hotel Pousada Genel
Arraial Praia Hotel Pousada Genel
Arraial Praia Hotel Pousada Genel
Image More +56 fotoğraf
Arraial Praia Hotel Pousada
Estrada da Balsa 1415 Arraial d'Ajuda Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Arraial Praia Hotel Pousada misafirlere Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesinde, Praia de Araçaípe ve Apagafogo Plajı yakınında. Bu plaj olan otel Muta Plajı ile 11 mi (17,7 km) ve D'Ajuda Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Deniz Manzaralı (TPL)
Room
Classic Oda
Room
Classic Dört Kişilik Oda (QDP)
Room
Classic Oda, Deniz Manzaralı (QDP)
Room
Dağ Evi (Master)
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x