Pousada Villa Zena

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Pousada Villa Zena Genel
Pousada Villa Zena Öne Çıkan Resim
Pousada Villa Zena Dış Mekan
Pousada Villa Zena Kahvaltı
Pousada Villa Zena Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Pousada Villa Zena
Estr. da Balsa 1893 Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesindeki Pousada Villa Zena misafirlere Nossa Senhora D'Ajuda Kilisesi ve Mucuge Caddesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Arraial Eco Park Su Parkı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Pitinga Plajı ile 5,7 km (3,5 mi) mesafede.

Bu pousada otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Bungalov, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x