Pousada Rigatoni Beach

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Pousada Rigatoni Beach Öne Çıkan Resim
Pousada Rigatoni Beach Dış Mekan
Pousada Rigatoni Beach Dış Mekan
Pousada Rigatoni Beach Dış Mekan
Pousada Rigatoni Beach Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Pousada Rigatoni Beach
Estrada da Balsa, 1878 Arraial d’Ajuda Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Pousada Rigatoni Beach misafirlere Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesinde, Praia de Araçaípe yakınında ve D'Ajuda Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Muta Plajı ile 11,1 mi (17,8 km) ve Apagafogo Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pousada otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bangalo
Bangalo confort
Bangalo
Bangalo confort triplo
Standard
Standard Duplo
Standard
Standard Triplo
Superior
Superior Triplo
Premium
Premium Apart Daire
Room
Bangalo confort quadruplo
Room
Superior Duplo vista ao Mar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x