Residencial Maria Pitanga

Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda
Residencial Maria Pitanga Öne Çıkan Resim
Residencial Maria Pitanga Dış Mekan
Residencial Maria Pitanga Dış Mekan
Residencial Maria Pitanga Dış Mekan
Residencial Maria Pitanga Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Residencial Maria Pitanga
Estrada da Balsa, 1800 Costa Do Descobrimento, Arraial d'Ajuda

Porto Seguro (Arraial d'Ajuda) bölgesindeki Residencial Maria Pitanga konaklamanızda, Praia de Araçaípe ve Apagafogo Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Mucuge Plajı ile 2,1 km (1,3 mil) ve Arraial Eco Park Su Parkı ile 2,1 km (1,3 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire
Premium
Premium Apart Daire
Comfort
Comfort Apart Daire
Room
Superior Apart Daire
Room
Family Apart Daire
Room
Standard Apart Daire
Room
Economy Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x