Ardmore Guest Farm

Ardmore
Ardmore Guest Farm Genel
Ardmore Guest Farm Genel
Ardmore Guest Farm Genel
Ardmore Guest Farm Genel
Ardmore Guest Farm Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Ardmore Guest Farm
D275 off R600, Champagne Valley Central Drakensberg , Ardmore

Ardmore bölgesindeki Ardmore Guest Farm konaklamanızda, Drakensberg Dağları ile 7,8 mi (12,6 km) ve Drakensberg Boys Choir School ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Maloti-Drakensberg Park ile 12,4 mi (20 km) ve uKhahlamba-Drakensberg Parkı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

The Deck yemek servisi için ideal, bu kır evinde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

18 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 100 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ardmore bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu köy evi misafirlerimize 484 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Kır Evi
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x