Wits End Mountain Resort

Cathkin Park
Wits End Mountain Resort Genel
Wits End Mountain Resort Öne Çıkan Resim
Wits End Mountain Resort Dış Mekan
Wits End Mountain Resort Dış Mekan
Wits End Mountain Resort Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Wits End Mountain Resort
Champagne Castle Champagne Valley , Cathkin Park

Wits End Mountain Resort misafirlere Cathkin Park bölgesinde, dağda, Drakensberg Dağları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Drakensberg Boys Choir School ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Maloti-Drakensberg Park ile 1,4 mi (2,2 km) ve uKhahlamba-Drakensberg Parkı ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 9 odamız vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 4 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x