Ama Casa Cottages

Cathkin Park
Ama Casa Cottages Öne Çıkan Resim
Ama Casa Cottages Dış Mekan
Ama Casa Cottages Dış Mekan
Ama Casa Cottages Dış Mekan
Ama Casa Cottages Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Ama Casa Cottages
19/20/21 Inkungu Estate , Cathkin Park

Cathkin Park bölgesindeki bu kır evi misafirlere dağda, Drakensberg Dağları ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Drakensberg Boys Choir School ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Maloti-Drakensberg Park ile 5,6 mi (9 km) ve uKhahlamba-Drakensberg Parkı ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş kır evinde misafirler için şömine ve özel spa küveti mevcut. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı (Loft), 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x