Dragon Peaks Mountain Resort

Cathkin Park
Dragon Peaks Mountain Resort Genel
Dragon Peaks Mountain Resort Genel
Dragon Peaks Mountain Resort Genel
Dragon Peaks Mountain Resort Genel
Dragon Peaks Mountain Resort Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Dragon Peaks Mountain Resort
Dragon Peaks Mountain Resort , Cathkin Park

Dragon Peaks Mountain Resort misafirlere Cathkin Park bölgesinde, dağda, Drakensberg Dağları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Drakensberg Boys Choir School ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Maloti-Drakensberg Park ile 0,6 mi (1 km) ve uKhahlamba-Drakensberg Parkı ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Dragon Peaks Mountain Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. 32 inç LCD televizyon ve şifreli televizyon kanalları vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya su kaydırağı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Cathkin Park bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Stüdyo (Lakeside)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x