Apart Hotel Principado

Orta Şili, Providencia
Apart Hotel Principado Öne Çıkan Resim
Apart Hotel Principado Dış Mekan
Apart Hotel Principado Kahvaltı
Apart Hotel Principado Yerinde Yemek
Apart Hotel Principado Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Apart Hotel Principado
Avenida Vicuna Mackenna 35 Orta Şili, Providencia

Apart Hotel Principado misafirlere Santiago (Providencia) bölgesinde, Baquedano Meydanı yakınında ve Forest Park ile yaya olarak 2 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu apart daire Gabriela Mistral Kültür Merkezi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Museo de Artes Visuales ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 29-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triple
Triple Apartment
Room
Single Apartment
Room
Quadruple Apartment
Room
Double Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x