Hotel Nippon

Orta Şili, Santiago
Hotel Nippon Genel
Hotel Nippon Genel
Hotel Nippon Öne Çıkan Resim
Hotel Nippon Kahvaltı
Hotel Nippon Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Hotel Nippon
Barón Pierre de Coubertín 62 Orta Şili, Santiago

Hotel Nippon misafirlere Santiago merkezinde, Pontifical Catholic University of Chile (Şili Pontifical Katolik Üniversitesi) ve Baquedano Meydanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Forest Park ile 0,3 mi (0,5 km) ve Gabriela Mistral Kültür Merkezi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için RESTAURANT VIÑAS DE CHILE ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Santiago bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3617 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x