Casa Baquedano

Orta Şili, Providencia
Casa Baquedano Genel
Casa Baquedano Öne Çıkan Resim
Casa Baquedano Dış Mekan
Casa Baquedano Dış Mekan
Casa Baquedano İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Casa Baquedano
Almirante Simpson 50 Orta Şili, Providencia

Casa Baquedano misafirlere Santiago (Providencia) bölgesinde, Baquedano Meydanı ve Forest Park ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gabriela Mistral Kültür Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Pontifical Catholic University of Chile (Şili Pontifical Katolik Üniversitesi) ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 11 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Twin Room Bathroom Outside of Room
Standard
Standard Single Room Shared Bathroom
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x