Hotel Baleares

Orta Şili, Providencia
Hotel Baleares Öne Çıkan Resim
Hotel Baleares Dış Mekan
Hotel Baleares İç Mekan
Hotel Baleares İç Mekan
Hotel Baleares Kahvaltı
Image More +14 fotoğraf
Hotel Baleares
Almirante Simpson 59 Orta Şili, Providencia

Hotel Baleares misafirlere Santiago (Providencia) bölgesinde, Baquedano Meydanı ve Forest Park ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Gabriela Mistral Kültür Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Pontifical Catholic University of Chile (Şili Pontifical Katolik Üniversitesi) ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

21 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. 2 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x