Anja Beach Resort & Spa

Güney Vietnam, Ba Keo
Anja Beach Resort & Spa Genel
Anja Beach Resort & Spa Genel
Anja Beach Resort & Spa Genel
Anja Beach Resort & Spa Genel
Anja Beach Resort & Spa Genel
Image More +86 fotoğraf
Anja Beach Resort & Spa
Tran Hung Dao, Ap Cua Lap Duong To Güney Vietnam, Ba Keo

Anja Beach Resort & Spa misafirlere Phu Quoc (Cửa Lấp) bölgesinde, Phu Quoc Plajı yakınında ve Dinh Cau ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 4,4 km (2,7 mi) ve Suoi Tranh Şelalesi ile 7,5 km (4,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Bungalov,
Bungalov, Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalov, Veranda, Okyanus Manzaralı
Room
Villa, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Sıfır
Room
Oda, Bahçe Manzaralı (Bungalow Garden View)
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda, Deniz Manzaralı (Bungalow Sea View)
Room
Executive Bungalov
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x