Famiana Resort & Spa Phu Quoc

Güney Vietnam, Ba Keo
Famiana Resort & Spa Phu Quoc Genel
Famiana Resort & Spa Phu Quoc Genel
Famiana Resort & Spa Phu Quoc Genel
Famiana Resort & Spa Phu Quoc Genel
Famiana Resort & Spa Phu Quoc Genel
Image More +108 fotoğraf
Famiana Resort & Spa Phu Quoc
Tran Hung Dao Street, Cua Lap Duong To Commune Güney Vietnam, Ba Keo

Famiana Resort & Spa Phu Quoc konaklamanızda Phu Quoc merkezinde, Phu Quoc Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dinh Cau ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 4,5 km ve San Van Dong Duong Dong Stadyumu ile 6 km mesafede.

Vietnam mutfağı seven misafirler için Le Viet ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 4 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Phu Quoc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Executive
Executive Süit
Premium
Premium Deluxe, Garden View
Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı (+ 60 Min Spa)
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x