Nhat Huy Bungalow

Güney Vietnam, Ba Keo
Nhat Huy Bungalow Genel
Nhat Huy Bungalow Genel
Nhat Huy Bungalow Öne Çıkan Resim
Nhat Huy Bungalow Dış Mekan
Nhat Huy Bungalow Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Nhat Huy Bungalow
Cua Lap, Duong To Güney Vietnam, Ba Keo

Nhat Huy Bungalow misafirlere Phu Quoc (Cửa Lấp) bölgesinde, Phu Quoc Plajı ve Suoi Tranh & Suoi Da Ban ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Phu Quoc Gece Pazarı ile 2,7 mi (4,4 km) ve Shophouse Grand World ile 15,6 mi (25,1 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 9 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Bungalov, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Bungalov, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x