Anik Boutique Hotel & Spa Norodom Blvd

Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang
Anik Boutique Hotel & Spa Norodom Blvd Genel
Anik Boutique Hotel & Spa Norodom Blvd Genel
Anik Boutique Hotel & Spa Norodom Blvd Genel
Anik Boutique Hotel & Spa Norodom Blvd Öne Çıkan Resim
Anik Boutique Hotel & Spa Norodom Blvd Dış Mekan
Image More +108 fotoğraf
Anik Boutique Hotel & Spa Norodom Blvd
No. 158, Preah Norodom Blvd Sangkat Tonle Bassac, Khan Chamkarmon Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang

Anik Boutique Hotel & Spa Norodom Blvd misafirlere Phnom Penh merkezinde, Prayuvong Buddha Factories ve AEON Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nehir Kıyısı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Anik Cafe yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 28 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Oda (Landmark King)
Room
Executive Süit (Anik)
Room
Classic Süit (Anik)
Room
Junior Süit
Room
Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x