Hampton Hotel & Apartment

Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang
Hampton Hotel & Apartment Genel
Hampton Hotel & Apartment Genel
Hampton Hotel & Apartment Öne Çıkan Resim
Hampton Hotel & Apartment İç Mekan
Hampton Hotel & Apartment Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Hampton Hotel & Apartment
#24-26, Street 322 Corner of Street 57 Sangkat Boeung Keng Kong I Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang

Hampton Hotel & Apartment misafirlere Phnom Penh (Chamkar Mon) bölgesinde, Prayuvong Buddha Factories ve Wat Lang Ka ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Nehir Kıyısı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Merkez Pazarı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 49 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Business
Business Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Business Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x