The View Serviced Residence

Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang
The View Serviced Residence Genel
The View Serviced Residence Genel
The View Serviced Residence Öne Çıkan Resim
The View Serviced Residence Dış Mekan
The View Serviced Residence Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
The View Serviced Residence
#20, ST. 370, BOEUNG KENG KANG 1 Chamkar Mon Mekong Alçak Bölgeleri, Boeung Keng Kang

The View Serviced Residence misafirlere Phnom Penh merkezinde, AEON Alışveriş Merkezi ve Tuol Sleng Soykırım Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Nehir Kıyısı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Merkez Pazarı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

The View Serviced Residence misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 320 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 2 Yatak Odası
Premier
Premier Stüdyo
Room
Premier Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x