HanumanAlaya Colonial House

Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram
HanumanAlaya Colonial House Genel
HanumanAlaya Colonial House Genel
HanumanAlaya Colonial House Genel
HanumanAlaya Colonial House Genel
HanumanAlaya Colonial House Genel
Image More +63 fotoğraf
HanumanAlaya Colonial House
60m Road, Phum Treang Slokram Commune Kuzey Kamboçya, Sangkat Sla Kram

HanumanAlaya Colonial House misafirlere Siem Reap bölgesinde, tarihi bölgede, Angkor Wat ve Charles de Gaulle Yolu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,9 mi (3 km) ve Angkor Arkeoloji Parkı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Colonial Café ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 2.5 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x