Starfish Guest Lodge

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
Starfish Guest Lodge Öne Çıkan Resim
Starfish Guest Lodge Dış Mekan
Starfish Guest Lodge Dış Mekan
Starfish Guest Lodge Dış Mekan
Starfish Guest Lodge Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Starfish Guest Lodge
17 Cordovan Cresent Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

Starfish Guest Lodge misafirlere Plettenberg Bay (Robberg Plajı) bölgesinde, Plettenberg Körfezi Plajı ve Van Plettenberg Beacon ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Old Timber Shed ile 1,9 mi (3 km) ve St Peters Anglican Church ile 2,1 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için MP3 takma konsolu olan 4 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x