Agroturismo Sa Vinya d'en Palerm

Sant Joan de Labritja
Agroturismo Sa Vinya d'en Palerm Öne Çıkan Resim
Agroturismo Sa Vinya d'en Palerm Dış Mekan
Agroturismo Sa Vinya d'en Palerm Dış Mekan
Agroturismo Sa Vinya d'en Palerm Dış Mekan
Agroturismo Sa Vinya d'en Palerm Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Agroturismo Sa Vinya d'en Palerm
Venda de Rubió,193 , Sant Joan de Labritja

Agroturismo Sa Vinya d'en Palerm konaklamanızda Sant Joan de Labritja bölgesinde, Benirras Plajı ile 10 km (6,2 mi) ve Cala Xarraca Plajı ile 13,8 km (8,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Marina Botafoch ile 14,8 km (9,2 mil) ve Playa de Talamanca ile 15,3 km (9,5 mil) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

5 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x