Agroturismo Can Marquet

Santa Gertrudis
Agroturismo Can Marquet Öne Çıkan Resim
Agroturismo Can Marquet Dış Mekan
Agroturismo Can Marquet Dış Mekan
Agroturismo Can Marquet Dış Mekan
Agroturismo Can Marquet Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Agroturismo Can Marquet
Carretera de San Lorenzo, km. 1 Santa Gertrudis De Fruitera , Santa Gertrudis

Agroturismo Can Marquet konaklamanızda Santa Eulalia del Rio bölgesinde, İbiza Limanı ile 11,5 km (7,2 mi) ve Dalt Vila ile 13,4 km (8,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Benirras Plajı ile 14,6 km (9,1 mil) ve Las Dalias Hippy Market ile 17,6 km (11 mil) mesafede.

Kır evinde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe
Kulübe
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x