Hacienda Na Xamena, Ibiza

Na Xamena
Hacienda Na Xamena, Ibiza Genel
Hacienda Na Xamena, Ibiza Genel
Hacienda Na Xamena, Ibiza Genel
Hacienda Na Xamena, Ibiza Genel
Hacienda Na Xamena, Ibiza Genel
Image More +109 fotoğraf
Hacienda Na Xamena, Ibiza
Na Xamena s/n San Miguel , Na Xamena

Sant Joan de Labritja bölgesindeki Hacienda Na Xamena, Ibiza misafirlere deniz kıyısında, Port de Sant Miquel ve Cova de Can Marca ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Playa de Talamanca ile 13,7 mi (22,1 km) ve İbiza Limanı ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

Akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için Restaurante Edén restoranı ideal, bu restoran Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler kapalı özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 77 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 24 saat açık sağlık kulübü ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Edén)
Junior
Junior Süit (Hammam)
Junior
Junior Süit (Edén)
Family
Family Süit
Süit
Süit (Na Xamena)
Presidential
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x