Hotel Siau Ibiza

Puerto San Miguel
Hotel Siau Ibiza Öne Çıkan Resim
Hotel Siau Ibiza Dış Mekan
Hotel Siau Ibiza Dış Mekan
Hotel Siau Ibiza Dış Mekan
Hotel Siau Ibiza Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Hotel Siau Ibiza
Carrer de ses Oliveres, 1, Ibiza , Puerto San Miguel

Hotel Siau Ibiza misafirlere Sant Joan de Labritja bölgesinde, deniz kıyısında, Port de Sant Miquel ve Puerto de San Miguel Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Playa de Talamanca ile 12,7 mi (20,5 km) ve İbiza Limanı ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 96 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Swim Up Pool)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x