Agriturismo Marco

Bergamo
Agriturismo Marco Öne Çıkan Resim
Agriturismo Marco Dış Mekan
Agriturismo Marco Dış Mekan
Agriturismo Marco Dış Mekan
Agriturismo Marco Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Agriturismo Marco
Via Madonna del Bosco in cima al colle , Bergamo

Bergamo bölgesindeki Agriturismo Marco konaklamanızda, Kutsal Gömüt Kilisesi ve Ai Colli di Bergamo Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Leolandia ile 13 mi (20,9 km) ve Santuario di Sombreno ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda Agriturismo Marco misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Oda, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x