Agriturismo Castanito

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense
Agriturismo Castanito Genel
Agriturismo Castanito Genel
Agriturismo Castanito Genel
Agriturismo Castanito Genel
Agriturismo Castanito Genel
Image More +72 fotoğraf
Agriturismo Castanito
Via Madonna delle Grazie 4/o (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense

Vico Equense bölgesindeki Agriturismo Castanito konaklamanızda Sorrento Peninsula ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Santissima Annunziata Kilisesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Piazza Tasso ile 9,1 mi (14,6 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 13,1 mi (21 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çiftlik otelinde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x