La Fusarella Villa Santoro

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense
La Fusarella Villa Santoro Öne Çıkan Resim
La Fusarella Villa Santoro Dış Mekan
La Fusarella Villa Santoro Dış Mekan
La Fusarella Villa Santoro Dış Mekan
La Fusarella Villa Santoro İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
La Fusarella Villa Santoro
Via Scraio, 19 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense

La Fusarella Villa Santoro konaklamanızda Vico Equense bölgesinde, Napoli Körfezi ile 1,3 km (0,8 mi) ve Piazza Tasso ile 11,6 km (7,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sorrento Marinası ile 12,9 km (8 mil) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 14,4 km (9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 1.00 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Classic Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x