Nonno Luigino

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense
Nonno Luigino Öne Çıkan Resim
Nonno Luigino Dış Mekan
Nonno Luigino Dış Mekan
Nonno Luigino Dış Mekan
Nonno Luigino Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Nonno Luigino
Via Raffaele Bosco, 392 - 80069 Vico Equense (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense

Vico Equense bölgesindeki Nonno Luigino misafirlere kırsal bölgede, Sorrento Peninsula ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Santissima Annunziata Kilisesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Piazza Tasso ile 10,2 mi (16,5 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

Nonno Luigino, Nonno Luigino misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Camera
Camera Matrimoniale
Camera
Camera Quadrupla
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x