Capo La Gala Hotel & Wellness

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense
Capo La Gala Hotel & Wellness Genel
Capo La Gala Hotel & Wellness Genel
Capo La Gala Hotel & Wellness Genel
Capo La Gala Hotel & Wellness Genel
Capo La Gala Hotel & Wellness Genel
Image More +97 fotoğraf
Capo La Gala Hotel & Wellness
Via Luigi Serio 7 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Vico Equense

Capo La Gala Hotel & Wellness misafirlere Vico Equense bölgesinde, denize sıfır, Sorrento Peninsula ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Tartaruga Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 7,9 mi (12,7 km) ve Piazza Tasso ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Maxi Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kapalı havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı (Superior Patio)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Classic Window)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Prestige)
Room
Stüdyo Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı (Maritè)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı (Paradise)
Room
Camera Infinity con vista mare terrazza-patio e jacuzzi privata esterna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x