A&EM Hotel & Spa

Güney Vietnam, Quận 1
A&EM Hotel & Spa Genel
A&EM Hotel & Spa Genel
A&EM Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
A&EM Hotel & Spa Dış Mekan
A&EM Hotel & Spa İç Mekan
Image More +61 fotoğraf
A&EM Hotel & Spa
280 Le Thanh Ton St., District 1 Güney Vietnam, Quận 1

A&EM Hotel & Spa size Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Benthanh Sokak Yiyecekleri Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,5 mi (0,7 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Deluxe
Room
Executive Deluxe
Room
Business Süit
Room
A&Em VIP
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x