Ruby Saigon Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Ruby Saigon Hotel Öne Çıkan Resim
Ruby Saigon Hotel Dış Mekan
Ruby Saigon Hotel İç Mekan
Ruby Saigon Hotel Kahvaltı
Ruby Saigon Hotel Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Ruby Saigon Hotel
267-269 Le Thanh Ton Ben Thanh Ward, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Ruby Saigon Hotel size Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Tao Dan Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 0,5 mi (0,8 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Ruby Saigon Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda, Şehir Manzaralı (Suite)
Room
Oda, Şehir Manzaralı (Suite)
Room
Standard Oda (2 hours day use)
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Luxury Süit, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x