Vilion Central Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Vilion Central Hotel Öne Çıkan Resim
Vilion Central Hotel Dış Mekan
Vilion Central Hotel İç Mekan
Vilion Central Hotel Kahvaltı
Vilion Central Hotel Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Vilion Central Hotel
41-43 Le Anh Xuan Str. Ben Thanh Ward, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Vilion Central Hotel Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Saigon Meydanı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Notre Dame Meydanı ile 1,4 km (0,9 mi) ve Savaş Kalıntıları Müzesi ile 1,5 km (1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Oda (Day Use - 2 Hours Only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x