16 Degrees North, Candolim

Candolim
16 Degrees North, Candolim Öne Çıkan Resim
16 Degrees North, Candolim Dış Mekan
16 Degrees North, Candolim İç Mekan
16 Degrees North, Candolim İç Mekan
16 Degrees North, Candolim Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
16 Degrees North, Candolim
No 178/2, Gaura Vaddo, Aguada-Siolim Rd Behind Bob's Inn , Candolim

16 Degrees North, Candolim misafirlere Candolim (Gauravaddo) bölgesinde, Baga Plajı ve St. Anthony Şapeli ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Candolim Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Calangute Plajı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Yemek servisi için Sixteen ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 7 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Premium
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x