Dewdrop Le Seasons Beach Resort

Candolim
Dewdrop Le Seasons Beach Resort Genel
Dewdrop Le Seasons Beach Resort Genel
Dewdrop Le Seasons Beach Resort Genel
Dewdrop Le Seasons Beach Resort Genel
Dewdrop Le Seasons Beach Resort Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Dewdrop Le Seasons Beach Resort
Plot No 1203, Anna Waddo Candolim Beach , Candolim

Dewdrop Le Seasons Beach Resort misafirlere Candolim (Gauravaddo) bölgesinde, Baga Plajı ve St. Anthony Şapeli ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Candolim Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Calangute Plajı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Le Dalce ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x