De Alturas Resort

Candolim
De Alturas Resort Genel
De Alturas Resort Genel
De Alturas Resort Genel
De Alturas Resort Genel
De Alturas Resort Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
De Alturas Resort
Bamanvado , Candolim

De Alturas Resort misafirlere Candolim (Gauravaddo) bölgesinde, Baga Plajı ve St. Anthony Şapeli ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Candolim Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Calangute Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Flame and Grill ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 97 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Candolim bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1030 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Premium Rooms
Room
Grand Premium Rooms
Room
Grand Üç Kişilik Oda
Room
Club Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x