Banyan Tree Courtyard

Candolim
Banyan Tree Courtyard Öne Çıkan Resim
Banyan Tree Courtyard İç Mekan
Banyan Tree Courtyard Yerinde Yemek
Banyan Tree Courtyard Yerinde Yemek
Banyan Tree Courtyard Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Banyan Tree Courtyard
1091, Escrivao Waddo , Candolim

Banyan Tree Courtyard konaklamanızda Candolim bölgesinde, plaj yakınında, Candolim Plajı ve Calangute Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Baga Plajı ile 4,1 km (2,5 mil) ve Titos Caddesi Alışveriş Bölgesi ile 4,7 km (2,9 mil) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x