Zylan Luxury Villa

Western Province
Zylan Luxury Villa Genel
Zylan Luxury Villa Genel
Zylan Luxury Villa Öne Çıkan Resim
Zylan Luxury Villa Dış Mekan
Zylan Luxury Villa İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Zylan Luxury Villa
115, Rosmead Place , Western Province

Colombo (Cinnamon Gardens) bölgesindeki Zylan Luxury Villa misafirlere House of Fashions Alışveriş Merkezi ve Dewatagaha Camisi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pettah Hindu Temples ile 0,9 mi (1,5 km) ve Avustralya Yüksek Komiserliği ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Japon mutfağı seven misafirler için Japanese ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda (with Jacuzzi)
Room
Presidential Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (with Jacuzzi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x