Rockwell Colombo

Western Province
Rockwell Colombo Genel
Rockwell Colombo Öne Çıkan Resim
Rockwell Colombo Dış Mekan
Rockwell Colombo İç Mekan
Rockwell Colombo İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Rockwell Colombo
14 Cross Road, (Off Ward Place) , Western Province

Colombo (Borella) bölgesindeki Rockwell Colombo misafirlere House of Fashions Alışveriş Merkezi ve Dewatagaha Camisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pettah Hindu Temples ile 1 mi (1,6 km) ve Kolombo Belediye Sarayı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Grand Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x