Fern Colombo

Western Province
Fern Colombo Genel
Fern Colombo Genel
Fern Colombo Genel
Fern Colombo Öne Çıkan Resim
Fern Colombo Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Fern Colombo
78 Rosmead Place , Western Province

Colombo (Cinnamon Gardens) bölgesindeki Fern Colombo misafirlere Dewatagaha Camisi ve Viharamahadevi Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pettah Hindu Temples ile 1 km (0,6 mil) ve Avustralya Yüksek Komiserliği ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x