Riad Dar Khmissa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Dar Khmissa Öne Çıkan Resim
Riad Dar Khmissa Dış Mekan
Riad Dar Khmissa Dış Mekan
Riad Dar Khmissa Dış Mekan
Riad Dar Khmissa Dış Mekan
Image More +104 fotoğraf
Riad Dar Khmissa
166 Derb Jamaa - Arset Moussa Lakbira Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Dar Khmissa konaklamanızda Marrakech merkezinde, Le Jardin Secret ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 0,6 km (0,4 mil) ve Marrakech Plaza ile 2,5 km (1,5 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulur, ayrıca odanızın rahatlığında müzik dinleyebilmeniz için iPod takma konsolu vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu riad otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu (Chambre )
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu (Chambre )
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu (Chambre)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu (Chambre )
Room
Deluxe Süit, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x