Zeph Selfcatering

Mahe Adası
Zeph Selfcatering Genel
Zeph Selfcatering Öne Çıkan Resim
Zeph Selfcatering Dış Mekan
Zeph Selfcatering Dış Mekan
Zeph Selfcatering Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Zeph Selfcatering
Baie Lazare , Mahe Adası

Bu apart otel misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında, Baie Lazare Plajı ve Anse Soleil Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Petite Anse Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve La Mouche Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x