Hillside Retreat

Mahe Adası
Hillside Retreat Öne Çıkan Resim
Hillside Retreat Dış Mekan
Hillside Retreat Dış Mekan
Hillside Retreat Dış Mekan
Hillside Retreat Oda Manzaraları
Image More +13 fotoğraf
Hillside Retreat
Anse Au Poule Bleu Baie Lazare , Mahe Adası

Hillside Retreat misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında, La Mouche Plajı ve Baie Lazare Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Anse Soleil Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Petite Anse Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Hillside Retreat misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 odada özel atlama havuzu ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa (Palm)
Room
Villa (Hibiscus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x